donderdag 19 mei 2011

Ga eens ergens anders Quilten .......

Quiltvakantie: vakantie met een meerwaarde!



Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als nationaal park.

Na de Hoge Veluwe het grootste aaneengesloten bos- en heidegebied van Nederland! Het dorp Diever ligt tegen het Nationaal Park aan en daar hebben we een luxe en zeer comfortabel huis gevonden om een heerlijke quiltvakantie in door te brengen!
De uitstraling binnen is modern en stijlvol, de buitenkant is zeker authentiek te noemen! In alle 9 slaapkamers staat een 2 persoonsbed. Elke slaapkamer is voorzien van een prachtige badkamer met ruime douche en/of bad. Eén kamer bevindt zich op de begane grond. In elke kamer is een tv aanwezig. In de gezamenlijke ruimte kan gegeten  worden, geven we de lessen en kan je heerlijk ontspannen. Op het grote terras staat meubilair klaar om lekker in de zon te zitten, te lezen of te quilten. Buiten de lessen om kun je fietsen en wandelen.



Lestijden

Introductie van de lessen is op maandagavond.

De lessen zelf zullen steeds ’s ochtends  van 10 – 12 en ’s middags van 2 – 4 zijn.

Eten en drinken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten