donderdag 19 april 2012

25e regiodag West Gelderland 16 april 2012

En dan is het weer zover *onze regiodag* staat voor de deur.

Niet dat er iets van ons bij is, wij organiseerden immers niets, maar zo voelt het wel een beetje. Het is voor ons bee-bezoekers immers wel een thuiswedstrijd in de Brink.’s Ochtends is het meteen al een gezellige drukte. Aanmelden, plekje zoeken en bijpraten tijdens de eerste koffie. Met echte Friese oranjekoek omdat het de 25e regiodag is.

Vandaag nemen we afscheid van Carolyn en Mieke. Zij hebben van begin af aan met grote inzet deze regiodagen verzorgd. Zij worden in het zonnetje gezet met bloemen en een cadeau dat we met zijn allen gemaakt hebben: een mand met een verzameling lapjes met goede wensen daarbij gevoegd.

Afscheid nemen van aftredende regioleiders betekent automatisch dat we twee nieuwe regioleiders mogen verwelkomen. En dat zijn Aart en Jacqueline.


Zij organiseren deze dag en ik mag wel zeggen dat we op een geslaagde dag kunnen terug kijken. In de workshop staan 3d-opdrachtjes op het programma. Leuk om eens met zo’n nieuwe techniek aan de slag te gaan, ofschoon het niet voor iedereen even eenvoudig is. Maar met hulp van medequiltsters of van de leiding krijgen we toch de techniek onder de knie.  

De lunch is weer uitstekend verzorgd door de dames van de Brink en
’s middags worden de twee winnaars van de speldenkussenwedstrijd bekend gemaakt. We mogen allemaal een stem uitbrengen.En de prijswinnaars zijn....
Tot slot is er dan de show-and-tell waar we weer de prachtigste quilts kunnen bekijken. Een deskundige jury wijst de mooiste quilt aan. Van deze quilt verschijnt er binnenkort een foto in het Quiltersnieuws.

Een foto-impressie: De winnende quilt staat helaas niet op de foto. Daarvoor moeten we op het Quiltersnieuws wachten. Spannend!


De grootste quilt

De kleinste quilt:Al met al een leuk en vooral ontspannen samenzijn met bijna 90 quiltsters.  Op naar volgend jaar!


Tot beez, groetjes Tilly


1 opmerking:

  1. Mooie foto's Tilly, En ik ben de gelukkige met mijn Vlinder speldenkussen; gemaakt in de techniek van vorig Jaar de vliegertjes-vorm.
    Op de losse vleugels kunnen dan de naalden liggen...!En verdwijnen ze niet zo gauw in het kussentje...!
    gr.
    carla

    BeantwoordenVerwijderen