maandag 26 juni 2017

QUIPDAY 2017

Zaterdag  17  Juni  hebben we  Quilten in publiek  met 7 dames in de Stadspoort te Ede mogelijk gemaakt. Ondanks de leegstand en de verbouwing in het winkelcentrum hebben we het Publiek een indruk kunnen geven met onze tentoonstelling en demo's Wat we aan het doen waren....!
QUILTEN.
Het werd een geslaagd evenement ; genoeg bezoekers bleven ons bestoken met vragen en velen herkennen het van vroeger. Er werd zelf om de verkoop van Quilts gevraagd. Helaas we verkochten niets ,want ze kunnen het zelf eens proberen om te quilten middels de Snuffelclinics of het bijwonen van een Bee. Een enkeling wilde het weer "oppakken" na zoveel moois weer gezien te hebben.
Na afloop waren de dames moe maar voldaan en kunnen we met trots zeggen dat we er dit jaar weer Goed hebben gedaan om een breder publiek kennis mee te laten maken met het Quilten.




.









1 opmerking:

  1. Wat was het leuk op de Stadspoort. Jammer dat je in Nederland nooit zeker bent van het weer, anders hadden we in Bennekom kunnen zitten. De muziektent is helaas een beetje te klein. Marijke

    BeantwoordenVerwijderen