dinsdag 23 oktober 2012

10 jaar Quiltmarkt BennekomIedereen heeft natuurlijk al 10-11-’12 in de agenda staan. Dan is er n.l. de Quiltmarkt Bennekom 2012. Dit jaar wordt hij al voor de 5e keer georganiseerd. Het 1e lustrum dus! Tijd voor een feestje. Wij doen er dan ook alles aan om ook dit jaar weer een geslaagde en gezellige dag te organiseren.

Wat is er allemaal te doen? Laura Strating komt een lezing over Amish geven, er is natuurlijk een quilttentoonstelling, er zijn 6 workshops gepland, er is een 2e handsmarkt en niet te vergeten een verloting. Wie het even rustiger aan wil doen kan meedoen aan de Zit&Doe. Ook de winkeliers ontbreken uiteraard niet. Dit alles vindt plaats in "de Brink" aan de Brinkstraat 39, waar ook koffie/thee/lunch verkrijgbaar zijn. In de lunchpause treedt vrouwenkoor STERRENMIX op. Kortom het beloofd een gezellige dag te worden.

De winkels die er zijn: De Elzelaer; Marinpatchwork; M-own quiltshop; naaimachinehandel Huissteden Barneveld; Quiltservice; Trapsuutjes; Wilma Karels.

De workshops die gegeven worden: Amish - Laura Strating; Art; Spelen met geverfde materialen - Aart Schinkel; hexagon anders - Carolyn Hamaker; TEKSTiel - Dorine Boudewijn; werken met vliesofix - Mieke Gootjes; glas-in-lood - Sandra Moesbergen.

Quiltmarkt Bennekom sponseert ieder keer een goed doel. Dit jaar doneren wij aan de stichting NAH(Niet Aangeboren Hersenletsel). Wij hopen op een grote opkomst!

Quiltmarkt Bennekom Zaterdag 10 november 2012 Entree € 4,50 Tijd: 9.30 - 16.00 uur Adres: "De Brink". Brinkstraat 39 Bennekom. Parkeerterrein achterzijde "de Brink": Krulstraat

3 opmerkingen:

 1. Zijn de tijden van de lzeing en workshops al bekend?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Valleilappers,
  wat een leuke middag heb ik bij jullie gehad, prachtige traditionele quilts en ook de ruimte voor het modernere eigentijdse werken.

  hartelijke groeten, mia

  http://miadevos-weber.blogspot.com
  http://De-Uitdaging.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Valleilappers,

   Op de Quiltmarkt van 10 november heb ik lapjes gekocht om het Quilt van aankondigingsposter Art & Amish te maken.
   Helaas heb ik geen afmetingen/patroon/maten, is het mogelijk dat ik dit via jullie kan aanschaffen?

   Ik neem aan dat één van uw leden het gemaakt heeft!

   Graag wil ik het van u horen!

   Vriendelijke groet,
   Maria

   Verwijderen