maandag 8 oktober 2012

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2012

De meeste tentoonstellingen en Open dagen zijn voorbij ; nu komen in de regio nog enkele evenementen zoals de Quiltmarkt in Bennekom en de Handwerk en Quiltdagen in Arnhem.
Voor de Quiltmarkt in de Brink zijn de voorbereidingen in volle gang. We hopen op veel enthousiasme van onze leden en dat er veel werk van onze leden tentoongesteld kan worden. Maak reclame bij vrienden en kennissen uit uw omgeving; want een Quiltmarkt dat zoveel biedt op een dag is er in de regio nog niet...........................................................................................! Vorige maand hebben we op de Bee een sigarendoos gekregen om het te bekleden. Is uw “schatkistje” klaar …neem het mee.....................................! "N WEETJE" GRATIS - Video’s te bekijken van Eleanor Burns op www.quiltinaday.com ...................................................................................... A G E N D A ................................................................................................ BENNEKOM , zaterdag 10 November van 09.30- 16.00 uur de Quiltmarkt met een Lunch concert van de vrouwenkoor “Sterrenmix” en een verloting voor de NAH stichting . Meer info zie onze blog http://devalleilappers.blogspot.com
ARNHEM , 16 en 17 november in de Rijnhal de Handwerk en Quilt Dagen Voor de 2e keer georganiseerd met expo en demo’s en workshops. Een handwerkbeurs dat alles biedt op het gebied van textiel Info : www.handwerkenquiltdagen.nl..................................................................................................... Quiltlessen in Wageningen worden verzorgd door Alie de Boer .In Ede bij Wilma Karels door verschillende docenten .In Putten door Aagje Admiraal Kent U nog meer docenten in de regio geef het dan door……......................................................................................................................................................! Nieuwe Aktiviteiten zijn te lezen op de sites van de verschillende winkeliers. En wil U op de hoogte gehouden worden dan kunt U zich aanmelden voor hun nieuwsbrief. Oa. bij www.wilmakarels.nl Of bij www.kreamedia.nl de site van Quiltatelier Vlijtig Liesje. Als je je nog in Oktober aanmeld, maak je kans op een pakje knopen van Dress Up buttons, Mice&Cheese , de trekking is 31 okt.
Het Atelier bevindt zich aan de Looydijk 8 in Tienhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten